We nodigen je van harte uit op woensdagmiddag 1 juni de verdieping op te zoeken met ons, om samen meer draagvlak voor migratie te creeren. We willen aan de slag met concrete tools en technieken uit de nieuwe toolkit van OnMigration en zo de strategie van jouw organisatie te versterken en te onderzoeken waar en hoe we slim kunnen samenwerken.

In 2021 doorliepen we samen met ongeveer 100 deelnemers de stappen ik, de ander en beweging. We schreven hierover, wisselden ideeën uit via Slack, hadden een intervisiegroep en ontmoetten elkaar online. Alles wat voorbij kwam hebben we gebundeld in één overzichtelijke toolkit. Niet als een antwoord op alle gestelde vragen, wel als een toegankelijk bundeling van wat we met elkaar geleerd hebben tot nu toe.

Op 1 juni organiseren we een middag waarin we de inhoud van de toolkit gaan ervaren. We gaan hier echt iets bijzonders van maken. Met verrassende ontmoetingen, creatieve interventies, nieuwe content, reflectie in kleine groepjes en vooral met veel toepassen en uitwisselen: Samen beter worden in het creëren van draagvlak voor migratie in Nederland. En het is  een geweldige kans om elkaar eindelijk (weer) eens ‘in het echt’ te ontmoeten op een fijne plek.

Natuurlijk hopen we dat jij er bij bent! We verzamelen om 13.30 uur bij A’dam Centraal Station bij het pontje naar Amsterdam Noord. Op het pontje begint de middag die verder plaatsvindt in de Tolhuistuin. Om 17.00 uur sluiten we af met een borrel.

We zien je graag op 1 juni! Meld je hier aan: