Zoek je mee?

Dat kan snel en eenvoudig. Vul dit formulier in, accepteer de voorwaarden en klik op Ik zoek mee.

Zodra je je hebt aangemeld, heb je toegang tot alle content op de website en kun je je aanmelden voor onze online sessies en intervisie. Je ontvangt onze nieuwsbrief, een uitnodiging voor Slack en een uitnodiging om een zelfscan te doen. Onder het aanmeldformulier vertellen we je meer. 

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Abonnement  × 1 0
Subtotaal 0
Totaal 0

Dit kun je nu van ons verwachten:

  1. Per direct toegang tot de hele website - Zodra je hebt aangegeven dat je mee wilt zoeken, heb je toegang tot alle content op deze website. Kijk bijvoorbeeld eens in de Kenniskamer, waar de eerste superinteressante onderzoeken te vinden zijn. Je ontvangt een e-mail met je inloggegevens, zodat je later opnieuw kunt inloggen mocht dat nodig zijn.

  2. Online inspiratiesessies en intervisie - je kunt je nu aanmelden voor de drie online inspiratiessies en de intervisie groepen. Kijk in onze agenda.
  3. Nieuwsbrief - Wij sturen je voortaan onze nieuwsbrief, waarmee we je met regelmaat op de hoogte houden van nieuwe inzichten en van de sessies die we organiseren. De eerste nieuwsbrief versturen we in de loop van april.

  4. Slack - Binnenkort ontvang je een uitnodiging voor onze Slack-groep. Deze groep wordt de ontmoetingsplek tijdens het interactieve deel van onze zoektocht, die in mei van start gaat. Het wordt een plek waar je volop inspiratie kunt opdoen, ervaringen met elkaar kunt delen en waar we op op een makkelijke manier met elkaar in gesprek komen. 

  5. Zelfscan - Je krijgt binnen enkele dagen van ons een link voor de zelfscan. Hiermee krijg je inzicht waar je jezelf en je organisatie nu positioneert, waar je sterk in bent en waar ontwikkelmogelijkheden liggen. Aan het einde van de zoektocht ontvang je een gratis benchmark waarin je kunt zien hoe jij scoort ten opzicht van collega's bij andere organisaties. 

Zo blijf je voortaan volledig op de hoogte van de voortgang van de zoektocht, kun je zelf bijdragen en kun je je aanmelden voor activiteiten die we tijdens de zoektocht organiseren.