In 2021 organiseerden we onze zoektocht langs de drie oriëntatiepunten ‘ik’, ‘de ander’ en ‘beweging’. Bij elk oriëntatiepunt hoorde een online-bijeenkomst. Een overzicht van deze bijeenkomsten vind je hieronder. Door op de betreffende bijeenkomst te klikken, krijg je toegang tot de opname van de sessie, zodat je die terug kunt kijken. 

Ook in 2022 organiseren we de nodige ontmoetingen. 

Dinsdag 8 maart organiseerden we een meetup voor maatschappelijke organisaties naar aanleiding van de opiniepeiling van Motivaction naar draagvlak voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Kijk nu de opname van deze sessie terug.

Op maandagavond 25 april organiseerden we samen met onze Other Talk collega’s uit België een webinar met de Amerikaanse communicatie-expert Anat Shenker-Osorio. Deelnemers aan onze zoektocht kunt binnenkort deze sessie terugkijken en een verslag van de bijeenkomst lezen.

Als follow-up op de seminar organiseerden we op 26 april een uitwisseling tussen Belgische en Nederlandse professionals die werken op de raaklijn tussen communicatie en migratie. Centrale vraag daarbij: Hoe veranderen we het narratief over migratie. Hiervan is binnenkort een verslag terug te vinden op deze site.

Op woensdagmiddag 1 juni beleven we samen onze nieuwe OnMigration-toolkit; een weerslag van de oogst van onze zoektocht in 2021. Verwacht een middag waarin we de toolkit niet alleen introduceren maar ook gaan ervaren. Je bent van harte welkom. Meld je hier aan.

Om sessies terug te kijken, moet je je aangemeld hebben voor de zoektocht (wat heel eenvoudig hier kan) en ingelogd zijn (dat doe je hier).

We hopen je binnenkort te ontmoeten!