We nodigen je van harte uit op maandagmiddag 22 mei de verdieping op te zoeken met ons, om samen meer draagvlak voor migratie te creëren. We willen aan de slag met concrete tools en technieken uit de toolkit van OnMigration, om zo de strategie van jouw organisatie te versterken en te onderzoeken waar en hoe we slim kunnen samenwerken.

Maandagmiddag 22 mei in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord gaan we er weer echt iets bijzonders van maken. Met verrassende ontmoetingen, creatieve interventies, nieuwe content, reflectie in kleine groepjes en vooral met veel toepassen en uitwisselen: samen beter worden in het creëren van draagvlak voor migratie in Nederland. Een geweldige kans om elkaar eens ‘in het echt’ te ontmoeten op een fijne plek.

Natuurlijk hopen we dat jij er bij bent! We verzamelen om 13.30 uur vlakbij A’dam Centraal Station. Daar begint de zoektocht van deze middag. We maken samen een bijzondere oversteek naar Amsterdam Noord waar we onze zoektocht voortzetten in de Tolhuistuin. Om 17.00 uur sluiten we daar af met een borrel. 

Twijfel je nog? Bekijk hier de sfeerimpressie van onze bijeenkomst vorig jaar.

We zien je graag op 22 mei! Deelname is gratis. Meld je hier aan: