Op 12 december start onze compacte online training voor professionals die zich bezighouden met draagvlak voor migratie. In vijf sessies van één uur gaan we in op de belangrijkste bouwstenen. Zo laten we je kennis maken met belangrijke denkkaders, handige tools en relevante onderzoeken gericht op draagvlakversterking.

We gaan aan de slag met vragen als:

  • Hoe werkt polarisatie? Hoe kunnen we de dynamiek van polarisatie inzetten wanneer je meer draagvlak voor migratie wil creëren?
  • Hoe werkt framing? En welke frames slaan aan bij bijvoorbeeld het ‘stille midden’?
  • Meer draagvlak vraagt beweging van ons en de ander. Hoe krijg je mensen in beweging? Wat zijn vernieuwende manieren?

Beperkte tijdsinvestering
We organiseren deze training op zo’n manier dat je met een beperkte tijdsinvestering kennismaakt met de meest relevante kennis en tools. Tijdens de traning ga je ook je concreet aan de slag met de theorie. Samen met andere professionals oefen je in een veilige en creatieve setting. In een eigen online werkomgeving trek je op met je intervisiegenoten en vertaal je de theorie naar concrete, voor jou relevante casussen. We leren hierbij volop van elkaar!

Meer informatie, alle data en het tarief voor deelname vind je hier.

Laat het ons weten wanneer je nog vragen hebt, of meld je aan via de button hieronder. Wij nemen dan  contact met je op over de volgende stappen.