Op donderdag 26 januari organiseert de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) de slotconferentie van haar Moving the Middle-project.  De bijeenkomst is interessant voor iedereen die zich inzet voor een inclusieve samenleving en het versterken van draagvlak voor migratie en vluchtelingen.  

Tijdens het evenement presenteert de IOM de resultaten van haar onderzoek naar het Nederlandse ‘beweegbare midden’. Er zijn diverse workshops en gesprekken met onderzoekers, journalisten en vertegenwoordigers van migrantenorganisaties. Samen met de deelnemers verkennen ze de vraag hoe we, met de kennis die we nu hebben, verdergaan om het beweegbare midden te betrekken en migratie bespreekbaar te maken.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in The Humanity Hub in Den Haag, van 14.00 tot 17.30 uur – met een hapje en drankje als afsluiting. Het aantal plaatsen voor deze middag is beperkt. Aanmelden kan via deze link of de knop hieronder.

 

Het Moving the Middle-project werd gesteund en gevoed door een adviesraad van ambassadeurs met een migratieachtergrond. In dit filmpje vertelt ambassadeur Vitalina Briukhova uit Oekraïne wie zij is en hoe het Moving the Middle- project volgens haar een verschil kan maken.

 

Aanmelden